Esteu aquí

Horta-Guinardó inverteix prop de 380.000 euros en contractació social

divendres, febrer 9, 2018 - 09:20

El Districte ha treballat amb 11 empreses que han dut a terme tasques relacionades amb les plaques franquistes, de desbrossat, de servei de convivència o de càtering

L’any 2017 el Districte d’Horta-Guinardó ha destinat 376.992,32 euros a contractes amb reserva social, que són aquells que es realitzen amb empreses o entitats que promouen la integració de col·lectius amb risc d’exclusió. El Districte ha regulat la inversió segons les “Guies de contractació pública social i ambiental”, que van ser aprovades per l’Ajuntament de Barcelona durant el primer semestre del 2016.

A Horta-Guinardó, 11 empreses i entitats que treballen per afavorir la inserció social han dut a terme diverses actuacions durant el 2017. Algunes de les tasques que han desenvolupat aquests col·lectius són el manteniment d’espais públics, obres de jardineria, neteja de solars municipals, control d’accessos, activitats de convivència o serveis de càtering. A més, també s’han encarregat de l’actualizació del cens de plaques franquistes i de la retirada corresponent d’aquests elements de l’espai públic.

Més informació