Esteu aquí

La 20a edició dels Premis Comerç de Barcelona reconeix els millors comerços de 2017

dijous, novembre 9, 2017 - 09:35

Entre els premiats, hi ha hagut El Colorao, del Guinardó

La 20a edició dels Premis Comerç de Barcelona ha reconegut els millors comerços de 2017 en les diferents categories. Els guardons celebren així les dues dècades des que es van crear l’any 1997 com una iniciativa per fomentar que es valori i es reconegui l’esforç dels comerciants en favor de la innovació, la regeneració i la seva empenta en un sector cabdal per a l’economia de la ciutat.

En aquesta edició, els premis han volgut retre un reconeixement especial als comerciants de la ciutat, singularment als treballadors i treballadores dels comerços de la Rambla, per la seva resposta ferma i solidària arran de l’atemptat del 17 d’agost. En aquest sentit, el Premi al Comerç col·laborador s’ha atorgat als mercats, eixos, associacions i establiments comercials de la ciutat.

Premi al Comerç de proximitat: El Colorao

La botiga “El Colorao” (Passatge de Llívia, 40) ha obtingut el premi que reconeix la iniciativa empresarial amb productes originals, en aquest cas al barri del Guinardó. El jurat ha valorat l’aposta de l’establiment per un barri que s’està recuperant comercialment. La botiga fa del mobiliari antic una oportunitat per presentar els seus productes amb un aire innovador, a més d’haver creat una xarxa de relacions amb artesans locals, escoles, llars d’infants, associacions i iniciatives comercials de l’entorn.