Esteu aquí

L’accessibilitat dels comerços de Sant Genís, analitzada per estudiants d’arquitectura

dimecres, gener 3, 2018 - 16:10

Emmarcada en el projecte CASBA, aquesta observació ha servit perquè els estudiants de la UIC realitzessin propostes de millora

Estudiants d’arquitectura de la UIC han analitzat els comerços i l’espai públic d’un eix comercial al barri de Sant Genís dels Agudells, dins de l’assignatura d’Accessibilitat. A partir dels resultats obtinguts, han realitzat propostes d’actuació per millorar-ne l’accessibilitat.

Aquestes accions formen part del projecte sobre accessibilitat CASBA (Comerç Amic Sense Barreres), un projecte d’especial interès ja que, entre d’altres coses, combina la col·laboració entre institucions, la formació dels estudiants d’arquitectura en accessibilitat, la sensibilització envers la discapacitat i, alhora, promou el treball conjunt amb entitats de persones amb diversitat funcional.

Els resultats d’aquest projecte seran presentats en un acte el dijous 11 de gener de 16 a 18h al Centre Cívic Casa Groga, on també es lliuraran els treballs als comerciants que hi han participat. En l’acte hi intervindran representats del Districte d’Horta-Guinardó, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, de la Universitat Internacional de Catalunya i de l’Associació de Comerciants.