Destaquem

 • Biblioteca al Casal

  Si t'agrada llegir i submergir-te als mons imaginaris als que ens transporten les pàgines dels llibres... al Casal tenim Servei de Biblioteca i prèstec de llibres. 

  Horari d'atenció: dilluns de 11.30h a 13h, dimarts de 16.30h a 18.30h i divendres de 10.30h a 12.30h

   

 • Diverses lectures per escoltar

  Els voluntaris encarregats de la biblioteca del Casal ofereixen lectures en veu alta amb xerrada/col·loqui una vegada al mes un dimarts a la tarda. Si vols passar una tarda agradable i amb la millor companyia... no t'ho pots perdre!

  Més informació a l'apartat "agenda" de la web

 • Aula oberta de informàtica

  Els divendres de 17h a 19h diversos voluntaris obren les portes de la sala de informàtica del Casal per tal d'oferir la seva ajuda amb les noves tecnologies. Si et baralles amb l'ordinador o tens dubtes per fer qualsevol gestió via internet... aprofita l'oportunitat!

 • Aules d'extensió universitària

  Tots els dijous a les 17.30h, conferència de les Aules d'extensió universitària a la Sala d'actes del Casal. Preu de l'entrada: 3 euros. Més informació a l'apartat "Agenda" o trucant al 93 456 73 65. 

 • Vine a ballar al Casal!

  Tots els dilluns a partir de les 16.15h es fa ball amb música en viu. 3€ (amb dolç i beguda)

  L'últim dilluns de mes: música enllaunada. 2€ (amb sorteig de "paletilla" de pernil)

   

 • Noticia: "ABD estrena l’espot #SempreÀngela per combatre la discriminació a la vellesa."

  L'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) a creat un treball audiovisual per tal de promoure la no discriminació a la vellesa. Aquest treball forma part d'un dels projectes de l'entitat  ‘Bon tracte, jo també vull envellir dignament’.

 • Article: Quan el doctor recepta futbol per a conservar la memòria (Fundació Salut i Envelliment en col·laboració amb la Penya Barcelonista)

  Aquest trimestre varem tenir la oportunitat de fer un taller de memòria i fútbol. Aquest taller utilitzava el futbol de la època com a eina per treballar la memòria. 

 • [VIDEO] PRESENTACIÓ CURTMETRATGE ASSIGNATURA PENDENT FET PEL GRUP DE TEATRE DEL CASAL DE GENT GRAN DEL BAIX GUINARDÓ I "EL PARLANTE"

  El passat 16 d'octubre es va presenta el curtmetratge ASSIGNATURA PENDENT amb un gran exit d'assistència. 

 • Presentació curtmetratge "Assignatures pendents"

  L'equip de "El parlante" (entitat especialitzada en diseny, implementació i avaluació d'estrategies d'educomunicació per a promoure la ciudadania activa) conjuntament amb el grup de teatre del Casal, van fer un curt abans d'estiu que presentarem al Casal el proper 16 d'octubre a les 17.30h.

 • Sortida al Parc. Festa fi de curs 2018

  El 13 de Juny de 2018 amb motiu de la celebració del final de curs, vam traslladar al parc una mostra de les activitats que es duen a terme al casal.

Pàgines