Embotits i pernils de qualitat des de 1969

Va ser l'any 1969 quan el Benito Librado i la seva esposa, Juana Sanz, van obrir el seu establiment del carrer d'Argimon.

Al començament era una adrogueria, però des de fa dotze anys és xarcuteria, per bé que encara hi venen altres productes d'alimentació, licors, vins i caves. El Benito, natural de Jarque de la Val, a Terol, sempre s'ha preocupat per oferir els pernils i embotits més exquisits d'arreu de la península. A més dels productes de la seva terra, com el pernil de Terol, o els botifarrons de Monreal del Campo, també hi ha altres perles, com la cansalada i la costella adobada d'El Villar (Sòria), la cecina de bou de les muntanyes d'Astorga, els xoriços de Los Villares (Jaén), i de casa nostra trobem el bull de Balaguer i el fuet de Camprodon, per esmentar només alguns embotits. Tenen productes tan especialitzats, que atreuen gent fins i tot d'altres barris.