Aquella olor rància de vi dels cellers d'abans

El nom del celler és el nom de qui el porta actualment, la Sílvia Cantos i el Joan Josep Sabiote, un matrimoni jove que segueix la tradició i conserva l'esperit d'un establiment que existeix des de fa més de sis dècades.

Abans el local es coneixia amb el nom de Vins i licors Antoni Vilert, fins que fa nou anys van agafar el relleu del negoci els actuals propietaris. Quan entrem a l'establiment, ens rep l'olor càlida i rància de vi i de local antic. S'hi ven vi a l'engròs guardat en barrils. Els clients hi porten l'ampolla per omplir-la. N'hi ha per triar: negre ?sec o dolç?, blanc o rosat, vi ranci, vermut, moscatell o xerès sec. Estan especialitzats en vins i caves. A més dels vins a l'engròs, tenen prop de 200 referències de vins embotellats i 100 de caves. Davant de tantes opcions, la Sílvia i el Joan sempre ens poden recomanar el vi més escaient per a cada ocasió.