Institut Municipal d'Informàtica

Les funcions de l'IMI

Dos piezas de engranaje

Integració i manteniment d’infraestructures TIC

+

Integració i manteniment d’infraestructures TIC

Desplegament, seguiment i control de dels serveis i sistemes TIC de l’Ajuntament, inclosa l’administració de tasques relacionades amb el funcionament de la infraestructura i aplicacions.

Dos piezas de engranaje

Desenvolupament i manteniment d’aplicacions

+

Desenvolupament i manteniment d’aplicacions

Desenvolupament, manteniment i evolució de solucions TIC eficients i productives per a la ciutadania i els empleats municipals.

Dos piezas de engranaje

Informació de base

+

Informació de base

Disseny i gestió del model de la informació de base municipal, així com els seus circuits de manteniment, integració i estandardització de la informació.

Dos piezas de engranaje

Serveis de suport al lloc de treball TIC

+

Serveis de suport al lloc de treball TIC

Serveis de suport que permeten la gestió diària de totes les eines TIC necessàries per a l’activitat dels treballadors municipals.

Dos piezas de engranaje

Consultoria TIC

+

Consultoria TIC

Assessor de qualitat de Tecnologies de la Informació des del coneixement profund de les activitats de cada unitat municipal.

Dos piezas de engranaje

Qualitat TIC

+

Qualitat TIC

Gestió de la qualitat de la prestació dels serveis TIC a l’Ajuntament, que vetlla per la qualitat i la seguretat dels serveis i adequa la qualitat percebuda a l’esperada.

 

Notícies

Smart City Expo World Congress 2017

dimecres, octubre 11, 2017 - 12:52

Compartiu la vostra iniciativa tecnològica a l'estand de l’Ajuntament de Barcelona a l'Smart City Expo World Congress 2017

Teniu una iniciativa tecnològica urbana que voleu compartir a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona a l’Smart City Expo World Congress 2017?

dimecres, juliol 19, 2017 - 10:14

Ja està disponible el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2017

Per novè any consecutiu el Cercle Tecnològic de Catalunya (Ctecno), va presentar el Baròmetre del Sector Tecnològic de Catalunya.

dimecres, juliol 5, 2017 - 16:16

Nous recursos per a desenvolupadors al portal Open Data BCN.

El portal Open Data Barcelona, implantat des de 2011 i, actualment, emmarcat dins de Barcelona Ciutat Digital, presenta avui el seu nou apartat, Reutilitzadors.

dimarts, juny 20, 2017 - 14:24

MUV, millorant la MOBILITAT sostenible a través de la innovació tecnològica

L’Institut Municipal d’Informàtica de Barcelona (IMI) ha participat recentment en el kick-off del projecte europeu Mobility Urban Values (MUV) a Palerm, Itàlia.

dijous, juny 15, 2017 - 17:36

Alts funcionaris d’Europa es reuneixen en el Fòrum anual Leadership and Governance in a Multilevel Europe: Empowering the Public Sector

L’Ajuntament de Barcelona és un referent important pel que fa als serveis informàtics municipals per a molts països Europeus.

Firma acord Fira i IMI

dimecres, juny 7, 2017 - 16:02

Un acord que consolida Barcelona com a ciutat digital internacional

Economia. L’Ajuntament i Fira de Barcelona segellen un marc estable de col·laboració per difondre al món l’aposta per l’economia digital i l’atracció d’empreses tecnològiques i d’innovació.

IMI en xifres

indicadors

Back to top