Institut Municipal d'Informàtica

Les funcions de l'IMI

Dos piezas de engranaje

Integració i manteniment d’infraestructures TIC

+

Integració i manteniment d’infraestructures TIC

Desplegament, seguiment i control de dels serveis i sistemes TIC de l’Ajuntament, inclosa l’administració de tasques relacionades amb el funcionament de la infraestructura i aplicacions.

Dos piezas de engranaje

Desenvolupament i manteniment d’aplicacions

+

Desenvolupament i manteniment d’aplicacions

Desenvolupament, manteniment i evolució de solucions TIC eficients i productives per a la ciutadania i els empleats municipals.

Dos piezas de engranaje

Seguretat de les TIC

+

Seguretat de les TIC

Definició de les polítiques de seguretat de les TIC i la seva implementació en coordinació amb les direccions corporatives, vetllant per la continuïtat i qualitat dels serveis definits.

Dos piezas de engranaje

Serveis de suport al lloc de treball TIC

+

Serveis de suport al lloc de treball TIC

Serveis de suport que permeten la gestió diària de totes les eines TIC necessàries per a l’activitat dels treballadors municipals.

Dos piezas de engranaje

Consultoria TIC

+

Consultoria TIC

Assessor de qualitat de Tecnologies de la Informació des del coneixement profund de les activitats de cada unitat municipal.

Dos piezas de engranaje

Qualitat TIC

+

Qualitat TIC

Gestió de la qualitat de la prestació dels serveis TIC a l’Ajuntament, que vetlla per la qualitat i la seguretat dels serveis i adequa la qualitat percebuda a l’esperada.

 

Notícies

divendres, juliol 6, 2018 - 11:12

Fomentem la formació i la recerca en l’àmbit de les ciutats intel·ligents

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’IMI, i la Salle Campus Barcelona - Universitat Ramon Llull s’alien per fomentar la formació i recerca en l’àmbit de la tecnologia aplicada a la gestió urbana i la qualitat de vida...

divendres, juny 29, 2018 - 13:06

Barcelona renova el compromís amb la Mobile World Capital

Mobile World Capital Barcelona. L’Ajuntament de Barcelona dotarà amb 20 M€ la Fundació Mobile World Capital Barcelona els propers anys per tal de garantir la continuïtat de l’esdeveniment a la ciutat.

dissabte, juny 23, 2018 - 11:52

Economia circular contra la fractura digital

Economia circular. Alencop recull 360 ordinadors vells de l’Ajuntament per restaurar-los i cedir-los a entitats socials i col·lectius vulnerables.

Smart City Expo World Congress 2017

divendres, juny 22, 2018 - 15:30

Col·laboració i intercanvi empresarial entre Barcelona i Kyoto

Un nou acord permetrà que cinc empreses emergents de Kyoto arribin a Barcelona i tres de catalanes viatgin al país nipó durant l’Smart City Expo World Congress per facilitar connexions i conèixer l’ecosistema de cada...

dijous, juny 21, 2018 - 12:00

La 16a edició de la Festibity crida a revolucionar la mobilitat del futur

Més de cinc-centes persones -autoritats, experts, CIOs, informàtics i fibers, principalment- van assistir dimarts 19 de juny al vespre a la gran festa de les TIC a Catalunya, la Festibity, que va tenir lloc al Teatre...

dimecres, juny 20, 2018 - 11:05

Els beneficis de la tecnologia Galileo aplicada al projecte inLane

Es presenta el prototip de navegació dissenyat durant els últims dos anys i mig pel consorci inLane del qual forma part l’IMI.

IMI en xifres

indicadors

Back to top