Alts funcionaris d’Europa es reuneixen en el Fòrum anual Leadership and Governance in a Multilevel Europe: Empowering the Public Sector

L’Ajuntament de Barcelona és un referent important pel que fa als serveis informàtics municipals per a molts països Europeus.

El Fòrum anual de Leadership and Governance in a Multilevel Europe: Empowering the Public Sector organitzat per l’institut EIPA (European Institute of Public Administration)  s’està esdevenint durant tota aquesta setmana a Barcelona.

Alts funcionaris del ministeri de Lituània, Letònia, Romania, delegats de l’IMI i de l’escola EIPA es van reunir el passat dimarts per debatre com es lidera des del sector públic la transformació digital de la ciutat de Barcelona. A més a més, també es va explicar la comesa que es fa, a través del IMI, per a què  l’Ajuntament de Barcelona  sigui un referent pel que fa als serveis informàtics municipals oferts fent que esdevingui una organització moderna, àgil, i amb una nova cultura de servei.

Aquest Fòrum anual és un programa rigorós i innovador que ha estat dissenyat per proveir un portafoli de coneixements per a convertir-se en un líder més eficaç. L’objectiu principal del programa és el desenvolupament integral dels coneixements i habilitats dels gerents participants per tal de permetre una millora substancial en el procés de detecció dels reptes per a la pròpia administració. El Fòrum és un programa multisectorial i multifuncional on els participants internacionals es beneficien d’experiències i idees d’altres administracions a Europa.

 

Back to top