Barcelona, premiada al Congrés de Govern Digital Local 2018

Barcelona ha estat guardonada a la III Edició dels Reconeixements Administració Oberta de Catalunya.

El passat 21 i 22 de Març es va celebrar el Congrés de Govern Digital Local al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB. És el fòrum de referència de la transformació digital del sector públic a Catalunya.

En el Congrés es van presentà les millors experiències de Catalunya i de l’Estat que promouen governs més àgils, oberts i col·laboratius, en els àmbits de la innovació pública, la transformació digital, el govern obert, la contractació electrònica, la protecció de dades personals, la ciberseguretat i l’avaluació de les polítiques públiques.

El primer dia de congrés, es van lliurar els Reconeixements d’Administració Electrònica, uns guardons que premien la tasca dels ajuntaments i consells comarcals capdavanters a Catalunya en la transformació digital. En aquesta tercera edició, l’Ajuntament de Barcelona va ser un dels guardonat dels onze que hi va haver en la seva categoria ( + de 50.000 habitants).

Aquests reconeixements es donen en base al “Mapa d’administració electrònica a Catalunya” que realitza el Consorci AOC a partir de l’anàlisi d’uns 25 indicadors objectivables de la disponibilitat i activitat dels serveis digitals que ofereixen a la ciutadania. El “Mapa d’administració electrònica” és una iniciativa singular, tant a nivell estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau d’implantació i ús dels serveis públics digitals.

 

Back to top