Els millors talents digitals s’entrenen a Barcelona

Innovació digital. Programadors d’arreu el món es donen cita a la tercera edició d’“Hola, Barcelona”, una trobada que se celebra a l’edifici MediaTIC de Barcelona Activa des d’avui i fins al 4 d’octubre.

Barcelona es confirma com a destinació de les principals trobades tecnològiques mundials. Programadors d’arreu el món es donen cita a la tercera edició d’“Hola, Barcelona”, una trobada que tindrà lloc a l’edifici MediaTIC de Barcelona Activa des d’avui i fins al 4 d’octubre. Durant aquesta setmana, participaran en tallers digitals dirigits per experts internacionals.

Avui s’inaugura la tercera edició del bootcamp “Hola, Barcelona”, que tindrà lloc fins al 4 d’octubre, una setmana intensiva on s’entrenen programadors de tot el món per competir en la final internacional que se celebrarà a Oporto (Portugal) l’any 2019.

Els tallers i workshops digitals amb els principals líders en programació, organitzats per la Universitat Harbour Space, tindran lloc a l’edifici MediaTIC de Barcelona Activa, concretament al Cibernàrium, on l’entitat dissenya programes de capacitació tecnològica d’última generació.

L’edició serà dirigida per experts internacionals de programació, com ara Andrey Stankevich, Gleb Evstropov i Mike Mirzayanov, i les persones participants provenen de 25 universitats de 20 països d’arreu el món.

Barcelona té una comunitat tecnològica que brilla tant per la presència de multinacionals (Facebook, Amazon, Oracle, HP, Epson o Rakuten, per exemple) com per les empreses emergents local on la tecnologia també té un paper clau i que són referència en el camp de la innovació.

Un exemple és el centre de formació Harbour Space, que ha rebut el suport de l’Ajuntament de Barcelona des de la seva arribada a la ciutat ara fa tres anys i que fa una tasca rellevant en el desenvolupament tecnològic de projectes.

 

Ments brillants de tot el món

Aquest esdeveniment consolida Barcelona com a seu de les principals trobades tecnològiques, que desenvolupen el talent de les persones en l’entorn digital. Entre aquests esdeveniments figuren l’Internet of Things Solutions World Congress, l’Smart City Expo o el Mobile World Congress, entre d’altres.

Back to top