Gran èxit de la I Fira de Contractació Pública

L’objectiu de la Fira ha estat promoure una contractació pública sostenible, transparent i accessible per impulsar la participació de les petites i mitjanes empreses, emprenedores i innovadores, en les licitacions públiques

La I Fira de Contractació Pública celebrada el 20 de novembre passat al Centre Internacional de Convencions de Barcelona ha estat tot un èxit, des de la mateixa organització de l’acte, amb la implicació de diferents àrees de l’Ajuntament, fins al gran interès i participació de les empreses que van venir a visitar-la.

L’Ajuntament de Barcelona ha exposat 80 futurs contractes que licitarà els propers dos anys, de manera que ha donat l’oportunitat a les empreses per preparar i seleccionar millor els seus objectius i garantir així una participació més diversa en les futures licitacions.

L’Institut Municipal d’Informàtica (IMI) hi ha estat present dins l’estand de Serveis TIC, sota la coordinació del cap de Contractació i Administració de l’IMI, i s’ha atès més de 30 empreses per explicar de primera mà les característiques de les contractacions que s’hi han exposat. A més, l’IMI hi ha participat amb dues presentacions monogràfiques explicant el projecte de Nou CPD Municipal i el projecte Acord Marc.

Des de principis d’aquest any, l’IMI ja ha impulsat aquesta acció de transparència. Es va crear un espai al lloc web de l’IMI de sessions prèvies a les publicacions de les licitacions amb l’objectiu principal que tots els proveïdors del sector TIC tinguessin accés a la informació en els processos de licitacions generals de l’organisme, buscant una competència en la igualtat de condicions. Aquestes sessions prèvies es fan cada trimestre i són per presentar les licitacions que sortiran a concurs públic amb un pressupost de més de 100.000 € de l’IMI.

 

Back to top