Ja et pots inscriure al workshop de mobilitat corporativa “Compartint idees i experiències”

El proper 21 de març, la Direcció de Desenvolupament de l’IMI organitza un workshop de mobilitat per compartir idees i experiències sobre els reptes tecnològics en mobilitat corporativa.

La Direcció de Desenvolupament de l’IMI ha desenvolupat un Pla Integral de Mobilitat Corporativa durant el 2017. Una de les accions resultants d’aquest pla és una licitació que es vol treure, des de la mateixa Direcció, durant aquest 2018. S’adreçarà a dotar a l’IMI de les eines necessàries per al desenvolupament de sistemes per a dispositius mòbils: frameworks desenvolupament, ALM, entrega contínua, etc.

L’objectiu d’aquest workshop és compartir l’estratègia dissenyada en termes de desenvolupament de sistemes per dispositius mòbils corporatius amb les empreses expertes d’aquest sector, bescanviar opinions i poder incorporar eventuals requeriments que apareguin en aquesta sessió de treball, en el cas que siguin valorades positivament.

Tindrà lloc el pròxim dimecres 21 de març a la Sala Barcelona, Av. Diagonal 240 pl 2, de 16:00h a 17:00h.

La sessió està adreçada a arquitectes o responsables tècnics de mobilitat. Es prega limitar l’assistència a una persona per empresa. Aforament limitat.

Us podeu apuntar en aquest enllaç.

 

Back to top