Les sessions LAB Metadecidim, disponibles en vídeo

15/05/2017 - 10:53

Participació. Cada mes s’incorporaran vídeos de temàtiques diferents i entrevistes a persones participants en el desenvolupament de la plataforma Decidim Barcelona i de la democràcia en xarxa.

El LAB Metadecidim és un espai de recerca oberta i col·laborativa orientat a abordar problemes clau per al desenvolupament de la plataforma Decidim Barcelona i de la democràcia en xarxa. A partir d’ara, les reflexions generades durant aquestes sessions de treball i coneixement compartit quedaran recollides en una llista de reproducció de YouTube.

En aquest canal ja s’han incorporat els materials relacionats amb la trobada del 21 d’abril dedicada a explotar les estratègies de ludificació (gamification) política i compromís per a la democràcia: l’enregistrament de la sessió i tres entrevistes.

Ruth S. Contreras, cofundadora i coordinadora de l’Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE), parla al seu vídeo dels problemes ètics, de seguretat o de tractament de dades personals que poden envoltar la ludificació; Xavier Guardiola, lead data scientist a King (Activision Blizzard), analitza conceptes com retenció, compromís o viralitat, i Òscar García, director acadèmic de l’ENTI-UB i soci consultor en ludificació a Cookie Box, se centra en la personalització i la dimensió social de les plataformes.

Cada mes la llista de reproducció incorporarà nous vídeos de diferents temàtiques i les entrevistes a les persones participants en els processos relacionats amb #Metadecidim.

Nova convocatòria oberta a tothom

La pròxima sessió del LAB Metadecidim, titulada “Decidim.territori. Investigant models de governança democràtica per a noves escales de ciutat”, tindrà lloc aquest divendres, 19 de maig, i se centrarà a posar les bases per a una investigació – acció participativa orientada a explorar models de governança democràtica (que té com a suport Decidim Barcelona) per a diferents escales territorials metropolitanes. Us hi podeu inscriure a través d’aquest enllaç.