Ja falta menys per La Mercè. Anima't i Associa't a la Festa!

14/09/2017 - 10:33

Aquesta Mercè, Associa't a la Festa!

La setmana que ve comencen les festes de la Mercè, la qual cosa significa que ja gairebé està aquí la segona edició de L’Associat a la festa, en la qual més de 2.000 persones voluntàries i membres d’associacions vetllaran de manera altruista per construir entre totes les entitats una gran festa per a tothom: famílies, grans i petits. Els dies 23, 24 i 25 de setembre tota la Plaça Catalunya estarà dedicada a promoure els valors de les associacions com a espais comunitaris per la ciutadania amb un programa ple d’activitats familiars, festives i singulars que omplirà tots els racons de la plaça amb espectacles, jocs, tallers, teatre, arts plàstiques, música en viu i exposicions. Consulta tota la programació aquí!

Durant tres dies celebrarem la festa de les associacions de Barcelona. És el moment de l’any en què la força de la gent s’aplega a la plaça de Catalunya per explicar al món la diversitat i la riquesa del teixit associatiu. Dins del marc de La Mercè, l’Associa’t a la festa representa la veu de la cultura popular per celebrar els valors democràtics
i l’apropiació col·lectiva dels carrers i les places.

Un lloc de trobada ple d’activitats on veïnes i veïns compartim valors orientats a la transformació social com la solidaritat, la cooperació, la igualtat de gènere o la sostenibilitat. Escoltarem l’energia de les entitats amb una agenda plena d’activitats per a grans i petits. L’Associa’t a la festa és una gran acció comunitària on ens regalem una visió alternativa i transformadora de la societat i contactem amb la tasca de persones que lluiten per millorar els drets i la qualitat de vida de tots plegats.

Les associacions, com a motor de la ciutat, generen espais de lluita i canvi social indispensables per a la construcció dels barris. La segona edició d’aquesta festa popular torna enguany amb l’esperança d’obrir aquesta implicació de les entitats a totes les barcelonines i barcelonins. Veniu a gaudir la festa i a conèixer ben de prop l’alegria, els valors i la feina imprescindibles d’aquestes entitats a Barcelona!

 

L’associacionisme és un dret universal. Associa’t!