Nou web d'Innovació Democràtica

07/09/2017 - 10:34

Participació. Presentem el nou web de la Direcció d'Innovació Democràtica.

Estrenem el web d’Innovació Democràtica amb tota l’activitat de la Direcció de Serveis d'Investigació, Desenvolupament i Innovació de l'àrea de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència de l'Ajuntament de Barcelona.

Hi trobareu informació sobre qui som, què fem, la nostra estratègia i els projectes (com decidim.barcelona, plataforma de participació ciutadana) en què treballem mentre obrim els processos de participació a la ciutadania, juntament amb el personal de la institució i també amb persones investigadores, acadèmiques, comunicadores, programadores, enginyeres i altres interessades.

El web serveix de repositori públic on compartim els documents de la direcció que anem elaborant i publicant. A la secció d’Actualitat recollim notícies relacionades amb innovació democràtica i hi publiquem les cròniques i els vídeos dels esdeveniments que organitzem, també els de la comunitat #metadecidim.

Des d’aquesta pàgina —en català, castellà i anglès— podreu accedir a altres webs relacionats i a les nostres xarxes socials, el compte de Twitter, la llista de vídeos a YouTube, les fotografies a Flickr i el canal de Telegram, per tenir tota la informació de què fem.

Més informació