Oferta de contractació pública. El Decidim us necessita!

29/06/2017 - 17:17

Desenvolupament. Des de l’Equip Decidim anunciem la recent publicació d’oferta de contractació pública pel Decidim.

Des de l’Equip Decidim, continuem amb la ferma voluntat d’invertir en infraestructures digitals municipals, de codi lliure (programari lliure) i que estiguin basades en una economia de la col·laboració. És en aquesta línia que us anunciem la recent publicació d’oferta de contractació pública pel Decidim.

Amb aquesta oferta, volem fer créixer el projecte i arribar a la major part possible d’empreses, cooperatives i professionals, acollir les millors  propostes per cobrir futures funcionalitats que la comunitat ha anat suggerint al llarg de la vida del Decidim. Aquestes millores ens ajudaran substancialment a facilitar la comprensió i accés als processos de participació ciutadana. 

Aquesta oferta pública no és una oferta qualsevol. L’hem elaborada de forma col·laborativa en un clar esforç per fomentar una sèrie de valors que s’incorporaran a les condicions de la contractació. Entreu aquí per a inscriure-us:

 • Metodologies àgils. Volem augmentar la productivitat, simplificar la sobrecàrrega dels processos i gestionar de forma iterativa tot el procés. I ho volem fer trencant amb la lògica lenta, degradant e inconsistent de la burocràcia de la contractació pública. Prioritzem d’aquesta manera les persones i les seves interaccions per davant dels processos i les eines, els valors de col·laboració a  la negociació i la resposta al canvi als projectes tancats amb antelació.
 • Treball col·laboratiu entre empreses, per tal que el treball sigui realment obert, traçable i transparent (com la Wikipedia). D’aquesta manera serà la ciutadania i els treballadors públics els millors garants del compliment del contracte.
 • Codi de garanties democràtiques. Amb aquest codi els contractants es comprometen a garantir la confidencialitat de les dades, la igualtat d’oportunitats, la re-usabilitat del codi i l’apertura a la col·laboració.

Les noves funcionalitats inclouran:

 • Millores a propostes
 • Millores a component de trobades presencials
 • Cercador
 • Millores a òrgans (Assemblees)
 • Espai de col·laboració
 • Configurador i generador de pàgines de jornades
 • Visualització de Dades
 • Texts Participatius
 • Gestió de verificació d’identitat digital
 • Experiència web centrada en l’usuari
 • Pla de civic engagement en la plataforma.
 • Millores generals de disseny web i UX
 • Integració d’experiments d’usabilitat
 • Registre d’activitat d’administradors, moderadors i verificadors

Nom de la contractació:
Serveis de construcció i implantació de la plataforma decidim.Barcelona amb mesures de contractació pública sostenible

Descripció de la prestació:
El present contracte de serveis té per objecte els serveis de construcció i implantació de la plataforma decidim.Barcelona com a plataforma de participació digital que s’estructura a partir d’una sèrie de mòduls, components i funcionalitats que s’articulen mitjançant elements tals com el procés i espais de participació i amb un sistema de tipologia de registres (personal o col·lectiu) i de rols.

En l’objecte del contracte s’incorporen les mesures de contractació pública sostenible següents:
– Mesura a favor dels drets laborals de les persones treballadores que executen el contracte mitjançant la valoració de la contractació indefinida;
– Mesura del Pla d’Igualtat per garantir els drets ciutadans i socials de les persones que executen el contracte, i, de la comunicació inclusiva.
– Mesura contra l’assetjament de sexual i per raó de sexe.

Pressupost de licitació:
356.063,33 € sense IVA, 430.836,63 € IVA inclòs (21,00%)

Duració del contracte:
1 any 5 mesos

Àmbit geogràfic:
Barcelona

Termini de presentació d’ofertes:
01/08/17 13:00h

 

IMPORTANT

Convocatòria sessió informativa:
Es convoca sessió informativa, oberta a totes les empreses interessades a participar en aquesta licitació, per al dia 14/07/2017, de 11:00 a 12:30 hores, a la sala Tibidabo de la planta 10a de l’Institut Municipal d’Informàtica, c/ Tànger, 98 de Barcelona, en la qual es donarà resposta a les consultes recepcionades en el correu electrònic, abans esmentat, fins a la data de la sessió. Per qüestions d’aforament és recomanable enviar confirmació d’assistència.

Contractació

Bústia per a consultes tècniques: xroca@bcn.cat

Us animem a participar a la convocatòria!
El projecte del Decidim us necessita!

Equip Decidim