You are here

Puja al Mirador de les Glòries aquest dissabte 2 de març

Urbanisme. El Mirador de les Glòries torna a oferir una nova sessió de visites lliures i gratuïtes aquest dissabte 2 de març

Aquest primer dissabte de març, dia 2, el Mirador de les Glòries torna a obrir les seves portes a tota la ciutadania. Des dels seus 6 metres d'altura, tots aquells que s'acostin fins al bell mig de la plaça de les Glòries podran contemplar com avancen les obres en aquest punt de Barcelona, especialment les de la zona nord del nou parc de les Glòries, que ja han entrat en la recta final.

A més d’aquesta part del parc, conegut com a àmbit Clariana, també es poden contemplar de ben a prop les obres dels túnels viaris, que absorbiran el trànsit de la Gran Via; i de la nova Meridiana, entre els carrers Independència i Mallorca. Les obres d’aquesta avinguda, de fet, també es troben en la seva darrera fase.

El Mirador de les Glòries obre cada primer dissabte de mes, de 10.00 a 14.00 h, gratuïtament. Està ubicat justament al centre de les obres, en el passadís que creua tota la zona per la Meridiana, davant del Museu del Disseny. Al Mirador hi poden pujar totes les persones que s’hi acostin, sense fer cap reserva, i és totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda gràcies a una gran rampa.

Més informació: Web de Glòries