#UTCBcn En transició cap a ciutats més vivibles The Post-Car City

25, 26 y 27 d'octubre de 2017Barcelona

Jornades Urban Thinkers Campus, una iniciativa de
World Urban Campaign –
UN-HABITAT

25, 26 y 27 d'octubre de 2017Barcelona

Jornades Urban Thinkers Campus, una iniciativa de
World Urban Campaign –
UN-HABITAT

Ampliem el termini d’inscripció fins al 15 de setembre

Els propers 25, 26 i 27 d’octubre, tindrà lloc a Barcelona un Urban Thinkers Campus (UTC), promogut per l’Ajuntament de Barcelona i la World Urban Campaign (UN-HABITAT) i organitzat per la Federación Iberoamericana de Urbanistas (FIU). Aquest UTC abordarà la manera com progressar cap a ciutats més vivibles, sostenibles, saludables i segures, a partir de la implementació de nous models de mobilitat urbana.

Els Urban Thinkers Campus són una iniciativa de la World Urban Campaign (UN-HABITAT), concebuda per avançar en la Nova Agenda Urbana d’Hàbitat III, a través de la creació d’un espai d’intercanvi de coneixement i experiències entre un ampli espectre d’actors implicats en el repte de desenvolupar solucions per a la vida urbana del segle XXI.

Per tal de facilitar aquest intercanvi, els UTC s’estructuren al voltant de vuit temes centrals (a desenvolupar al llarg de les dues primeres jornades), que es debatran en tallers –Urban Thinker Campus– i laboratoris urbans on discutir i avaluar diversos models i pràctiques innovadores. Per a cadascun dels temes centrals, les sessions dels col·lectius (formats per representants dels actors implicats) identificaran prioritats rellevants, compromisos, plans d’acció, rols i un full de ruta per a cadascun d’ells. Finalment, a les sessions de taula rodona plenària, s’elevaran les conclusions d’ambdues jornades per tal d’elaborar les conclusions finals de la trobada.

 

Ampliem el termini d’inscripció fins al 15 de setembre