Equipaments juvenils

El Departament de Joventut, conjuntament amb els Districtes impulsen i ofereix als i a les joves de la ciutat un conjunt d'equipaments i serveis que val la pena que conegueu ja que us poden ser de gran utilitat:

Centre d'Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ)

Mitjançant l’atenció personalitzada i gratuïta de professionals, pots consultar-hi tota aquella informació que t'interessa sobre diferents temàtiques: treball, formació, associacionisme, habitatge, cultura, esports, oci i lleure, salut, turisme, voluntariat...

Punts d'Informació Juvenil (PIJ) de Barcelona. PIJ Nou Barris

A banda d'atendre les teves consultes, els PIJ t'ofereixen activitats informatives, cita amb serveis d'assessoria i acompanyament, recursos d'àmbit laboral, espais d'ús lliure, tramitació de carnets per viatjar i una viatgeteca...

Espais joves - Intercanviador Garcilaso

Actualment, a la ciutat hi ha Espais joves a sis districtes: La Bàscula (Sants-Montjuïc), La Fontana (Gràcia), Boca Nord (Horta-Guinardó), Les Basses (Nou Barris), Garcilaso (Sant Andreu) i Casa Sagnier (Sarrià-Sant Gervasi). Tots ells t'ofereixen un programa estable d'activitats, sales d’assaig, espais de trobada i diferents serveis de joventut.

Casals de joves - Palau Alòs

A Barcelona trobaràs 9 Casals de joves. Tots ells tenen en comú un projecte juvenil compromès amb la societat i les seves inquietuds, promouen la participació i ofereixen múltiples possibilitats perquè els i les joves sigueu protagonistes als vostres barris i a la ciutat.

Altres equipaments - Espai d'Adolescents Jovecardi

Altres equipaments ofereixen activitats per a joves, com l'Espai 12@16 i l'Espai d'Adolescents Jovecardí, i els serveis de dinamització juvenil i de programació específica per a joves a centres cívics i casals de barri.