Recursos i serveis per a joves

Si ets jove i necessites orientar els teus estudis, si busques feina i no saps per on començar, si vols enfortir les teves habilitats personals i socials, si vols compartir pis o si vols un espai on estudiar a la nit... consulta el catàleg de programes i serveis del Departament de Joventut.

Apunta't a les accions més adequades a les teves necessitats:

 Centro de asesoramiento académico para jóvenes (CAAJ)

A través de l'atenció individual i personalitzada per part d'un/a professional, al CAAJ pots trobar resposta a aquelles preguntes i preocupacions que tinguis en relació a itineraris acadèmics.

Assessories juvenils del Departament de Joventut

Parla amb experts en temes acadèmics, associatius i laborals, en emprenedoria juvenil, compartició d'habitatge i planificació de viatges turístics i estades a l'estranger.

Sales d’estudi nocturnes de Barcelona

De dilluns a divendres de 21 a 1h, són el teu espai on estudiar a la nit. A més, a les sales també pots participar en grups de conversa i intercanvi d’idiomes i en tallers gratuïts.

Punts JIP - “Jove, Informa’t i Participa”

Els trobaràs al teu institut. El seu objectiu és apropar-te tota la informació del teu interès i fomentar la participació i l'associacionisme juvenil.

Aquí t'escoltem!

Servei per a joves de 12 a 20 anys, que et proporciona eines i recursos per enfortir les teves habilitats personals i socials, i fomentar el teu creixement personal.

Dedeuauna

Tens entre 16 i 25 anys i no estudies ni has aconseguit incorporar-te al món laboral? Si estàs desmotivat, necessites orientació i busques alternatives per tornar a estudiar o trobar feina, apunta't a aquest programa!