Sales d'estudi

Els i les estudiants disposeu d’un bon grapat de sales d’estudi a Barcelona, a biblioteques i universitats públiques... en les quals podeu concentrar-vos en silenci en la lectura o la preparació d’exàmens i treballs.

Amb la voluntat d’ampliar aquesta oferta, el Departament de Joventut* posa a la vostra disposició una xarxa de 8 sales d'estudi, obertes tot l’any de dilluns a divendres de 21 a 1h (excepte els mesos d'estiu):

A banda d’oferir un espai adequat per estudiar, les sales proposen activitats per aprendre i practicar idiomes (gratuïtes amb inscripció prèvia**):

Consulta la ubicació de les sales d'estudi i la seva disponibilitat de places en temps real aquí:

[AMPLIA EL MAPA]

 

    Sala tancada

    Sala amb espais disponibles

    Sala amb una ocupació superior al 70%

    Sala amb una ocupació superior al 90%

 

 

* Les sales d’estudi gestionades pel Departament de Joventut són possibles gràcies a un conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i la col·laboració dels Districtes de la ciutat.

** Per assistir a aquestes activitats has d'inscriure't a la sala corresponent. Per contactar telefònicament amb una sala, cal trucar entre les 21 h i la 1 h. Per a més informació, contacta-hi a través del correu electrònic corresponent o a través de l'adreça salesdestudi@bcn.cat, per a consultes genèriques.

 

[Actualització I Juliol 2018]

Aquest contingut ha estat elaborat pel Centre d'Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ). No dubtis en contactar-hi si tens dubtes o suggeriments de millora.