Sales d'estudi

Consulta la ubicació de les sales d'estudi i la seva disponibilitat de places en aquest mapa [AMPLIA EL MAPA AQUÍ]

 

    Sala tancada

    Sala amb espais disponibles

    Sala amb una ocupació superior al 70%

    Sala amb una ocupació superior al 90%

 

 

Descobreix les Sales d'estudi a Barcelona!

Els i les estudiants disposeu d’un bon grapat de sales d’estudi a Barcelona, a biblioteques i universitats públiques... en les quals podeu concentrar-vos en silenci en la lectura o la preparació d’exàmens i treballs.

Amb la voluntat d’ampliar aquesta oferta, el Departament de Joventut posa a la vostra disposició una xarxa de 8 sales d'estudi, obertes tot l’any de dilluns a divendres de 21 a 1h (prem sobre els enllaços per consultar les dades de contacte):

Totes elles, a banda d’oferir un espai adequat per estudiar, proposen activitats per aprendre i practicar idiomes (gratuïtes amb inscripció prèvia*):

En el primer cas, un grup de persones es reuneixen per practicar un idioma concret; i, en el segon, s'intercanvia la pràctica d'un idioma estranger amb el català o el castellà. Si no trobes l'idioma que vols practicar, només cal que proposis un nou grup a la teva sala més propera o a través del Facebook de les sales.

El Departament amplia significativament les seves sales i els seus horaris, arribant a oferir 29 sales a Barcelona durant els mesos de gener, maig i juny, per facilitar la preparació d'exàmens.

Les sales d’estudi gestionades pel Departament de Joventut són possibles gràcies a un conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i la col·laboració dels Districtes de la ciutat.

 

 

* ALERTA! Per assistir a aquestes activitats has d'inscriure't a la sala corresponent. Per contactar telefònicament amb una sala, cal trucar entre les 21 h i la 1 h. Per a més informació, contacta-hi a través del correu electrònic corresponent o a través de l'adreça salesdestudi@bcn.cat, per a consultes genèriques.

[Actualització I Desembre 2017]