La Ciutat del Somriures, a la plaça de Catalunya

Enrere

Festes. La plaça de Catalunya tornarà a ser el centre del Nadal a la ciutat.

La plaça de Catalunya es transformarà del 21 de desembre al 4 de gener en La Ciutat dels Somriures, gràcies a un munt d’activitats lúdiques i escèniques com El Bulevard de la Memòria (Cia. Minimons), El Teatre (Matito Titelles), La Llibreria (Marga Socias), La Botiga de Joguines (El Pájaro Carpintero) i La Botiga d’Esports (activitats esportives a càrrec de l’Institut Barcelona Esports).

El Senyor Hivern, el protagonista del Nadal, serà el convidat d’honor a La Ciutat dels Somriures, on representarà l’espectacle La ciutat dels galets. El titella gegant disposarà aquí d’un espai on descansar. Però, atenció, com si es tractés d’un particular taller de Gepetto (el pare de Pinotxo), prendrà vida a certes hores del dia i travessarà la plaça fins a l’escenari central, on protagonitzarà un espectacle a càrrec de la companyia Efímer, en què també participaran El Gran Llibre de les Coses Petites i les Fonts Bessones de la plaça.

A l’interior de la plaça la programació es completarà amb activitats esportives per a la família, i també hi haurà dos dies dedicats especialment als joves, amb “El ritme del carrer”.

Finalment, els dies 2, 3 i 4 de gener s’hi habilitarà un espai per als patges i els carters reials, amb la presència dels patges Estel i Omar.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.


Enguany, la plaça Catalunya seguirà amb la idea d´una ciutat feta de paloks mantenint una estètica unificada i plena de racons. Està pensada per incloure, diàriament, una sèrie d´espais escènics que permetran tot un seguit d´activitats i espectacles per a tot els públics.

"La Ciutat dels Somriures" és un conjunt de botigues antigues (la Llibreria, la Botiga de Joguines, la Casa dels Titelles,...) i del "Bulevard de la Memòria" que ens transportaran directament als nostres records d´infantesa i familiars, on les emocions i les sensacions nadalenques, hi tindran un paper molt important.

L'espectacle principal, "Sopa de Galets", consistirà en un primer espai on "El Senyor Hivern", el titella gegant que haurà arribat a Barcelona durant l´Encesa de llums, travessarà tota la plaça fins a arribar a l'escenari gran, ubicat al costat de les dues fonts bessones, les quals també interactuaran amb l´espectacle. Al final de cada representació el titella tornarà al seu lloc d'origen envoltat de rellotges que simbolitzaran el pas dels temps.

A l´interior de la plaça la programació es completarà amb activitats esportives per a la família i també hi haurà dos dies dedicats especialment als joves, amb "El Ritme del Carrer".

Finalment, i com és tradició, els dies 2, 3 i 4 de gener, hi haurà un espai habilitat per als Patges i els Carters Reials, amb la presència dels patges Estel i Omar.

Plaça Catalunya

Adreça:
Pl Catalunya, 1
Distsricte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcamientos Mediterraneos

Pl Castella 1

933021691

Hotel Mesón de Castilla Atiram - HB-000042

C Valldonzella 5

933182182

Aparcament SABA Rambla Catalunya

Rbla Catalunya 5

902 283 080

Aparcament SABA Plaça de Catalunya

Pl Catalunya 22

902283080

Aparcament Comercio Inmobiliario

Rda Universitat 14

933025466

Restaurants

Restaurant Txapela Euskal Taberna *Pl Catalunya

Pl Catalunya 8

934126594

Restaurant Trattoria Ginos *Ronda Universitat

Rda Universitat 27

935210229

Restaurant Rodilla Imagine Cafe

C Pelai 11

931853706

Restaurant Pizza Emporio *Rambla

Rbla Catalunya 13

933171427

Restaurant Pans & Company *Rambla

C Rambla 123

933016621

On
Plaça Catalunya
Quan
Del 21/12/2018 al 04/01/2019.

Lloc web

Web:
barcelona.cat/nadal

M'agrada 78

També et pot interessar...