Darrers dies per inscriure's al Brot, el festival de bandes novelles de Barcelona

Cultura. El web del Festival es troba inactiu degut a incidències tècniques. Cap problema! Habilitem un formulari perquè t'hi puguis inscriure abans que es tanqui la convocatòria, l'1 de març.

 

Fins a l’1 de març segueixen obertes les inscripcions al Festival Brot 2018! Si tens una banda novella, aquesta és la vostra oportunitat de demostrar el vostre talent!

Podeu participar en el concurs en dues categories:

Categoria Brot: per a músics de màxim 25 anys. Es permetrà que fins a un 25% dels components tinguin més edat, però cap podrà superar els 30 anys.

Categoria Embrió: per a músics de màxim 18 anys. Es permetrà que fins a un 25% dels components tinguin més edat, però cap podrà superar els 25 anys.

Llegiu amb atenció les bases del Festival Brot 2018, abans d’omplir el formulari d’inscripció.

Els grups optareu als premis del públic (150 € en l’Embrió i 300 € en el cas del Brot) i del jurat (dotat amb 750 € en la categoria Embrió i amb 1.800 € en el Brot, com s’indica a les bases), i podreu obtenir, entre d’altres guardons, hores gratuïtes en bucs d’assaig als Espais Joves La Fontana, Les Basses, Boca Nord i Garcilaso, els Casals de Joves El Coll i Les Corts, l’Espai Musical La Bàscula i el Centre Cultural Albareda

El web del Festival es troba temporalment inactiu degut a incidències tècniques, però podeu seguir tota la informació del Brot a través del seu Facebook o, si teniu dubtes, adreçant-vos directament al correu festivalbrot@gmail.com.