El 3r "Primavera als Barris" s'apropa a Vila de Gràcia, El Clot, Baró de Viver i Sant Adrià de Besòs

Cultura. Els emplaçaments escollits per albergar 11 concerts gratuïts són La Fontana, La Farinera del Clot, el Centre Cívic Baró de Viver i l’Espai Cultural Font de la Mina.

 

A tots els racons de Barcelona comencen els preparatius per rebre la infinitat
de propostes musicals que inundaran la ciutat amb motiu de la 17a edició
del Primavera Sound.

Com a part del Primavera a la Ciutat (la programació d’activitats gratuïtes que ofereix el festival), es presenta la 3a entrega de Primavera als Barris que arrencarà el 4 de maig i se celebrarà cada dijous fins al dia 25 del mateix mes.

Enguany, els emplaçaments escollits per albergar els onze concerts gratuïts seran l’Espai Jove La Fontana, el Centre Cultural La Farinera del Clot, el Centre Cívic Baró de Viver i l’Espai Cultural Font de la Mina a Sant Adrià de Besòs, per primer cop i gràcies a l’aposta cada vegada més ferma de la localitat veïna per l’esdeveniment.

Sota la irrenunciable premissa de visibilitzar el latent talent local, el projecte busca seduir als habitants d’aquests barris perquè s’involucrin en l’experiència.

En consonància amb el criteri estilístic del Primavera Sound, els himnes post de Retirada!, el trap del fundador de Kefta Boys ELMINI, les elaborades composicions de Evripidis al costat de les seves Tragedies i el pop malenconiós de Neleonard encapçalen la programació que allotjaran els diferents equipaments municipals.

Amb ells, el sòlid pop de The Crab Apples, el rock de tocs emo de Keems, els sons garage de No Crafts, els ressons post rock i shoegaze de Bolga, els reconeguts Vàlius juntament amb Carlota Serrahima, Angela (projecte de Víctor López de Redthread) i el hip hop de DirtyPorko & Crie930 demostraran que les escenes de tots dos municipis tenen molt a dir.

Tots els concerts començaran a les 19.30 h. L’entrada és gratuïta.