El Boca Nord exposa les propostes de cartells dels Festivals per a joves

Cultura. Els 73 dissenys creats i presentats a concurs per joves de la ciutat es mostraran en aquest Espai Jove, del 12 de desembre al 13 de gener.

 

Del 12 de desembre al 13 de gener, l’Espai Jove Boca Nord (c. Agudells, 37-45) exposa les obres participants en el Concurs de Cartells dels Festivals per a joves 201873 dissenys que joves de 16 a 35 anys van presentar per il·lustrar les properes edicions dels festivals promoguts pel Departament de Joventut i equipaments de tota la ciutat: el Brot, el Rough Diamonds i el Barcelona VisualSound.

Les imatges proposades per Marta Casals Marquilles, escollida pel jurat com a doble guanyadora del certamen, formaran part de l’exposició que es pot visitar lliurement en l’horari habitual del Boca Nord:

– Dilluns de 10 a 15h, i de 16 a 22h
– Dimarts, dimecres i dijous de 10 a 15h, i de 16 a 23h
– Divendres i dissabtes de 10 a 15h, i de 16 a 24h

Consulta els noms dels autors i autores de les obres aquí.

 

Tot el talent jove, en un equipament juvenil!

L’Espai Jove Boca Nord és un equipament públic del Districte d’Horta-Guinardó que té la voluntat de donar resposta a les necessitats, inquietuds i demandes dels i les joves, tot facilitant serveis i recursos per a la joventut del Districte i de la ciutat, com per exemple espais de suport a la creació com bucs d’assaig, assessorament musical, aules tecnològiques…

En aquesta línia, a banda d’acollir i organitzar exposicions artístiques, els 2.300 m2 del Boca Nord donen cabuda a una programació multidisciplinar i oberta especialment a les propostes emergents de joves i associacions juvenils.

Per exemple, l’espai treballa afavorint el teixit comunitari amb l’ARTS+IES / DE BOCA EN BOCA, una proposta educativa i cultural de tallers que ofereixen a alumnat de centres d’Horta-Guinardó entorn temàtiques tan diverses com el graffiti, danses urbanes i peces teatrals, gravació de programes de ràdio, elaboració de fanzines o audiovisuals…