El Festival d'Art Jove torna al Casc Antic

Arts. Fins el 18 de maig us podeu inscriure per participar a la mostra d'art jove que se celebrarà al Convent de Sant Agustí el proper 1 de juny.

Fins el dia 18 de maig us podeu inscriure per participar a la cita que promociona la creació artística entre el jovent de Ciutat Vella.

EL FAJ se celebrarà el divendres 1 de juny al Convent de Sant Agustí, i s’hi podrà participar en diferents modalitats, arts escèniques, arts plàstiques, dansa, música o dibuix. Al llarg de la tarda es podran veure les actuacions i al final un jurat decidirà qui obté el premi, que té com a finalitat desenvolupar les capacitats artístiques dels joves creadors. Per a participar-hi cal tenir entre 12 i 23 anys, i ser de Ciutat Vella, viure-hi o estar-hi vinculat o vinculada d’alguna manera.

El Festival d’Art Jove l’organitzen els Joves del Casal dels Infants per l’Acció Social als Barris, els Joves del Centre Cívic Convent de Sant Agustí i del Casal de Joves del Palau Alòs.Té el suport del Districte de Ciutat Vella.