Equipaments juvenils oberts a l'agost a Barcelona

Joves. Durant l'agost, pots adreçar les teves preguntes a dos serveis d'informació juvenil. I si cerques espais per estudiar, pots fer ús de sales adaptades en diferents barris de la ciutat.

 

Semblava que no arribava mai, però l’agost ja és aquí! Bona part de l’equip de professionals de Joventut se’n van de vacances per recarregar forces i descarregar tensions.

Tots i totes? No! Un petit, però valent equip seguirà al peu del canó a dos serveis d’informació juvenil per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir aquest estiu, i les responsables d’algunes sales d’estudi seguiran obrint portes perquè puguis fer-ne ús amb tranquil·litat i aire condicionat:

On resoldre dubtes

El mes d’agost trobaràs oberts en horari continuat (excepte el festiu dimarts dia 15):

― L’Oficina Jove de Calàbria, de dilluns a divendres de 9 a 14 h (Eixample).

― El Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ), de dilluns a divendres de 10 a 15 h (Ciutat Vella).

A banda de trobar-los de manera presencial i telemàtica, també podràs interactuar-hi a través del Facebook i el Twitter dels Punts d’Informació Juvenil (PIJ) de Barcelona. Ambdues xarxes estaran actives durant tot el mes.

La resta de PIJ i les seves Antenes a diferents barris romandran tancats fins al setembre, com també ho estaran, per descans estival, les assessories juvenils, el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) i el Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ).

On estudiar

Les següents Sales d’estudi estaran tancades a principis de mes, però tornaran a obrir el 16 d’agost en el seu horari habitual (de 21 a 1h):

― Sala d’estudi Vapor Vell (Sants-Montjuïc)

― Sala d’estudi Guinardó – Mercè Rodoreda (Horta-Guinardó)

Sala d’estudi Ignasi Iglesias – Can Fabra (Sant Andreu)

― Sala d’estudi Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte (Eixample)

― Sala d’estudi Poblenou – Manuel Arranz (Sant Martí)

― Sala d’estudi Sant Gervasi – Joan Maragall (Sarrià-Sant Gervasi)

La Sala d’estudi Vila de Gràcia (Gràcia) obrirà una mica més tard, a partir del 24 d’agost. L’única Sala que estarà tancada tot el mes, fins l’1 de setembre, serà la ubicada a l’Espai Jove Garcilaso.

Si busques altres espais per estudiar, compta amb les biblioteques i els espais que, per a tal finalitat, habiliten les Universitats a l’estiu. Consulta’n els horaris aquí.