Ja tenim calendari de preinscripcions per al curs 2017-2018

Formació. Ja pots consultar el calendari de preinscripció a ensenyaments postobligatoris per al curs 2017-2018.

El Departament d’Ensenyament ha publicat el calendari de la preinscripció dels ensenyaments postobligatoris per al curs 2017/2018.

L’oferta de places de PFI (Programes de Formació i Inserció), batxillerat, cicles de formació professional i Arts plàstiques i Disseny estarà disponible a partir del 12 de maig.

La gran novetat d’aquest any és que la presentació de sol·licituds als cicles de formació professional es faran en un únic període, tant els de grau mitjà com els de grau superior.

Cal tenir en compte que en el cas dels cicles formatius de grau mitjà  hi haurà dues fases d’admissió, però la segona serà exclusivament per a les persones que hagin presentat sol·licitud en la primera fase i no hagin obtingut plaça o bé per aquelles persones que han obtingut plaça i no s’han pogut matricular.

Fes clic aquí i informa’t sobre tot el procés, des de la publicació de l’oferta fins a la matrícula dels diversos ensenyaments: idiomes, esportius, formació d’adults, cursos específics d’accés, cicles de circ o tècniques d’actuació teatral…

Si necessites assessorament o ajuda en la teva preinscripció apropa’t al Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ) o als Punts d’Informació Juvenil (PIJ) de Barcelona i t’ajudarem!

No et perdis cap data!