La fiscalitat de la vostra entitat és un maldecap?

Associacionisme. El CRAJ us mostra aspectes sobre fiscalitat bàsica que heu de tenir presents les associacions: l’IAE i l’IRPF, l'IVA, l'Impost de Societats...

 

Entitats i col·lectius juvenils, coneixeu la normativa fiscal que us afecta i les implicacions documentals i econòmiques que se’n deriven?

Apunteu-vos al nou Cicle de fiscalitat bàsica per a entitats que el CRAJ – Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona organitza al Centre Cívic Besòs (Rambla Prim, 87-89) els dies 30 de maig i 1, 6 i 8 de juny, de 18.30 a 20.30h.

La formació constarà de quatre sessions sobre aspectes que les organitzacions heu de tenir presents en el vostre dia a dia:

— Dimarts 30 de maig. Les obligacions fiscals de les associacions

— Dijous 1 de juny. L’IAE i l’IRPF, impostos de les associacions?

— Dimarts 6 de juny. L’Impost sobre el Valor Afegit (IVA): què es declara i com?

— Dijous 8 de juny. Impost de Societats (IS), aspectes clau

La ponent serà l’Alícia Artiaga, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra, administradora del Patronat de la Fundació Comtal del Casc Antic de Barcelona, responsable d’Administració i Finances d’Amnistia Internacional Catalunya, i experta docent en diferents àmbits de la gestió associativa, entre els quals el marc legal i fiscal de les organitzacions i la gestió econòmico-financera.

 

Nota: Per a més informació, contacteu amb el CRAJ (A/e: craj@crajbcn.cat. Tel. 932 655 217). Es lliurarà un certificat d’assistència a les persones que participin en totes les sessions.