La Mostra d'art juvenil omple d'art el Palau Alòs

Joves. Del 8 de febrer a 3 de març els joves artistes donen a conèixer la seves creacions en arts plàstiques i audiovisuals.

 

El Casal de Joves del Palau Alòs acull del 8 de febrer al 3 de març, el MAJPA 2018, la trobada de joves artistes que permet donar a conèixer la seva creativitat en diverses facetes creatives.

La mostra és un d’aparador i pràctica de tècniques artístiques d’arts plàstiques, arts escènics i creacions audiovisual, per joves que comencen o que simplement es volen apropar per compartir les seves inquietuds i creacions.

Entre les activitats programades destaquen l’exposició de fotografia Concurs Singular Plural, en la que es poden contemplar les fotografies realitzades sobre diverses temàtiques en un gran mural. L’exposició estarà oberta fins el 3 de març.

També tots els dijous, sota el títol, de ‘Customitzem el palau’, s’ha organitzat un taller d’art plàstiques amb el que es vol potenciar la creativitat dels més joves  i singularitzar l’espai.

El 17 de febrer hi haurà la Festa de la Batucada amb la Banda Mandanga, que omplirà el Palau Alòs, amb el so dels tambors.

Un dels plats forts de la programació tindrà lloc el divendres 23 de febrer, el Concurs de talentsMove your talent’, en el que es valorar la creativitat del joves artistes en diferents disciplines. El guanyador obtindrà d’un val a escollir per a borigues d’esport, roba o música. També hi haurà un premi a la participació.  La inscripció es pot fer via correu electrònic a info@palaualos.cat o presencialment al Palau. 

El dissabte 24 de febrer a les 20h hi haurà un concert de rap amb Dunkan i Pinan 450f i el 3 de març a les 18h la Tarda de rock i punk jove amb Punky Party Band i Green Lemon.

Durant tota la Mostra hi ha haurà un espai de photocall.