Oberta la convocatòria del catorzè Festival Barcelona VisualSound

Cultura. Enguany les obres escollides pel jurat rebran 1.300 euros, les més ben valorades pel públic, 450 euros, i el guanyador del premi especial Max 20 percebrà 1.300 euros.

 

Amb la publicació de les bases específiques, comença el catorzè Festival Barcelona VisualSound, que enguany se celebrarà del 3 al 17 de març amb novetats i sorpreses interessants:

— Augmenta fins a 8.300 euros la quantitat de diners destinada als premis: 1.300 euros per a cada premi que atorgui el jurat, 450 euros per a les obres escollides pel públic, i 1.300 euros per al guanyador del Max 20 a realitzadors de menys de 20 anys.

— A part de participar en el tradicional concurs “2 minuts en un dia, el certamen anima els joves a presentar-se en tres categories (enlloc de 5, com en altres edicions): ficciódocumental i videocreació.

— Per primera vegada s’aglutinaran les obres que mostrin la realitat en una única categoria, la de documental, tant si tenen un contingut social, com medioambiental, biogràfic, històric…

— Les obres presentades aquesta any en la categoria de videocreació hauran de tenir la música com a eix transversal.

Si teniu menys de 35 anys i us apassiona l’audiovisual, no badeu i correu a presentar el vostre projecte al Festival Barcelona VisualSound 2017! El termini per inscriure-us-hi s’acaba l’1 de febrer.

El Festival Barcelona VisualSound és una iniciativa conjunta del Departament de Joventut i els districtes de Ciutat Vella, les Corts, Sarrià – Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó i Sant Andreu.

El disseny del cartell d’aquesta edició ha estat realitzat per Paula Casals Rueda que, sota el pseudònim la Paca, va presentar la seva proposta al primer Concurs de Cartells de Festivals per a Joves, que va organitzar enguany el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.