S'amplia la convocatòria del Festival Barcelona VisualSound 2018

Cultura. Amb motiu d'una incidència en el web del certamen, l'organització amplia el termini per inscriure obres en la Secció competició fins al dilluns 5 de febrer.

Degut a una incidència tècnica, s’estan patint dificultats per accedir al web del Festival Barcelona VisualSound i inscriure-s’hi.

Per aquest motiu, s’amplia el termini per presentar obres en les 3 categories establertes en la Secció Competició (“Documental”, “Ficció” i “Videoclip”) fins al dilluns 5 de febrer (inclòs), i s’habilita aquest enllaç directe per realitzar la primera fase de la inscripció d’obres.

Llegeix, abans d’omplir el formulari, les bases específiques de la 15a edició del festival.

Com s’hi indica, tingues en compte que, per acabar de formalitzar la inscripció, cal que presentis presencialment o per correu certificat la documentació requerida. Segons el teu cas, necessitaràs descarregar-te els següents arxius:

  • Autorització paterna[CAT][ES]
  • Nomenament d’un/a representant del grup[CAT][ES]

Recorda que el Festival Barcelona VisualSound també manté obertes les inscripcions al concurs “2 minuts en 1 dia”, que cerca el millor curtmetratge elaborat i lliurat en 24 hores a partir d’unes directrius específiques que s’anunciaran el 9 de març de 2018.

L’organització demana disculpes per les molèsties ocasionades. Si tens dubtes sobre com realitzar les inscripcions, pots adreçar-te per correu a equipamentsbcn@gmail.com.

Molta sort a tots els i les participants!