S'obren les inscripcions al 7è Festival Brot

Cultura. Enguany s'ha incrementat la quantitat i quantia dels premis. Si tens menys de 25 anys i la teva passió és la música, apunta-t'hi! Tens temps fins a l'1 de març.

 

Tens entre 14 i 25 anys i toques en un grup?

Estigues atent/a: arriba la 7a edició del Brot, un festival que et permetrà promocionar la teva música en concerts a diferents equipaments de Barcelona, entre el 31 de març i el 22 d’abril, i al maig (si arribes a les finals).

Enguany s’ha incrementat la quantitat i la quantia dels premis, i, com a novetat, els tres primers finalistes de cada categoria rebran un premi en metàl·lic.

A més, tots els finalistes obtindran un vídeo editat amb dues de les cançons que toquin a la final.

Pots presentar qualsevol estil de proposta musical inscrivint-te abans de l’1 de març en una de les següents categories:

— Categoria Brot: per a joves de 19 a 25 anys

  • Premi del jurat valorat en 1.500 € (1r premi: 1.000 €, 2n premi: 300 €, 3r premi: 200 €)
  • Premi del públic valorat en 250 €
  • Els guanyadors i els semifinalistes del Premi Brot seran proposats per participar en espais musicals de la ciutat com les festes de Santa Eulàlia, el Primavera als Barris, les festes de la Mercè, el Festival Grec…
  • Els finalistes del Premi Brot obtindran 6 hores gratuïtes als bucs d’assaig dels equipaments organitzadors

— Categoria Embrió: per a joves de 14 a 18 anys

  • Premi del jurat valorat en 1.500 € (1r premi: 1.000 €, 2n premi: 300 €, 3r premi: 200 €)
  • Premi del públic valorat en 250 €

L’Ajuntament de Barcelona impulsa el Festival Brot a través de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran i els districtes de Ciutat Vella, Sants-Montjuïc, Les Corts, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris i Sant Andreu.

Coordinat pel Departament de Joventut, el Brot està organitzat pels següents equipaments municipals: La Bàscula Espai Musical, Centre Cultural AlbaredaCasal de Joves Les CortsEspai Jove La FontanaCasal de Joves del CollEspai Jove Boca NordEspai Jove Les BassesEspai Jove Garcilaso.