#TurismeJove: el CIAJ, la primera parada del teu proper viatge

Turisme. Viatjar barat? Acampar per lliure? Trobar guies gratuïtes? Tramitar carnets per a viatgers? Tot això i més, troba-ho al CIAJ.

 

Estàs pensant on marxar de viatge aquest estiu? Apropa’t primer al CIAJ – Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (c. Sant Oleguer, 6-8. Tel. 934 422 939)!

Hi trobaràs:

 

Valuosos consells d’experts en turisme jove

• Taller Secrets d’un viatge low cost (Dt. 20 de juny, 18h. Amb inscripció)

Com gastar-te el mínim possible viatjant pel món, tant si ets viatger/a de trolley, motxilla o alforges. Companyies low cost, rutes aèries econòmiques, sistemes per evitar comissions bancàries, plataformes per compartir despeses, allotjament alternatiu, descomptes en serveis de cultura i oci, i altres aspectes del teu interès, concentrats en un taller d’una hora i mitja.

• Taller Manual de supervivència per a exploradors/es (Dt. 27 de juny, 18h. Amb inscripció)

Eines i solucions per a campistes, excursionistes, cicloturistes i per a tots aquells/es viatgers/es que busquen aventures a la natura! En aquest taller descobriràs eines senzilles i solucions casolanes amb les quals estalviaràs temps i preocupacions a l’hora d’acampar, fer llargues travessies i fer front a situacions que poden presentar-se quan convius amb la natura.

• Assessoria de Turisme per a joves (Demana cita al CIAJ)

Si estàs planificant un viatge, reserva una Assessoria gratuïta en Turisme; et donaran idees personalitzades sobre què visitar, la millor ruta a seguir, com combinar transports o trobar descomptes…

 

Àmplia selecció de guies de viatge en préstec

Cada any abans de l’estiu, es renova la Viatgeteca del CIAJ amb guies de viatge d’arreu del món, que comparteixen prestatgeria amb la més captivadora literatura de viatges. Tots els documents se cedeixen en préstec gratuïtament.

A més, al CIAJ trobaràs El Racó descatalogat, un espai expositiu amb guies excloses del catàleg de la Viatgeteca. Apropa-t’hi i emporta’t les que vulguis!

 

Servei de tramitació de carnets per a viatgers*

Al CIAJ, a més, hi podràs tramitar carnets juvenils internacionals que et donaran accés a descomptes arreu del món:

• Carnets d’alberguista en la modalitat juvenil (5€), adult (10€), familiar (18€) i grup (16€)

Carnets internacionals d’estudiant – ISIC (9€), professor – ITIC (9€) i jove internacional – IYTC (9€)

També pots demanar que te’ls tramitin a l’Oficina Jove de Calàbria i als Punts d’Informació Juvenil de Gràcia, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Ciutat Vella i Horta-Guinardó.

L’any 2016, aquests equipaments juvenils van tramitar 1976 carnets. Enguany ja n’han expedit 475! Fes-te amb el teu carnet i exprimeix-ne les avantatges!

* Abans d’apropar-te a tramitar qualsevol carnet a aquests equipaments, és recomanable que els contactis prèviament per comprovar que en tenen de disponibles i perquè t’expliquin tots els detalls i la documentació que necessitaràs presentar.