Visita empreses i entitats on t'agradaria treballar

Formació. "Explora" diferents professions en visites a TV3, el MNAC, l'Hospital Clínic, l'Institut de Recerca Vall d'Hebron, el ICAB, el Centre de Serveis Socials Sant Gervasi, l'Escola d'arts escèniques Aules, l'Acadèmia Llongueras i l'Hotel Alimara.

 

Saps a què t’agradaria dedicar-te? Ho tens més o menys clar, però t’agradaria conèixer millor en què consisteix realment la feina o quins estudis demanen per accedir-hi?

Ara, en el marc de la campanya “In-forma’t”, pots visitar diferents empreses i entitats i “explorar” diferents professions de la mà de treballadors/es!

Pregunta’ls tot allò que t’interessa: quin és el seu dia a dia a la feina, quina formació els cal, què els agrada i què no del seu treball, amb quins altres professionals col·laboren, quina és la situació del sector i com pots entrar-hi a treballar, quant cobren, quins són els seus horaris laborals…

Les visites són gratuïtes i es realitzen en petits grups; per participar-hi reserva ja la teva plaça aquí!*

En aquesta edició podràs parlar amb:

[20/02, 18 h]

— Formadors/es en arts escèniques i personal d’Administració a AULES: Escola professional d’arts escèniques a Barcelona

[27/02, 17h]

— Professionals darrera de la càmera: producció, tècnics/es, maquillatge, càmeres, regidors/es… a TV3 – TELEVISIÓ DE CATALUNYA

[28/02, 17.30 h]

— Metges/esses, infermers/es, auxiliars, i personal d’Administració i serveis a l’HOSPITAL CLÍNIC

[05/03, 17 h]

— Especialistes d’hoteleria i turisme a l’HOTEL ALIMARA

[06/03, 18 h]

— Tècnics/ques en perruqueria i estètica al C&C ACADÈMIA LLONGUERAS

[07/03, 17 h]

 Professionals davant de la càmera: periodistes, comunicació, presentadors/es, actors, actrius… a TV3 – TELEVISIÓ DE CATALUNYA

[08/03, 17.30 h]

— Treballadors/es socials i educadors/es socials al CENTRE DE SERVEIS SOCIALS SANT GERVASI

[13/03, 17.30 h]

— Advocats/ades a l’IL·LUSTRE COL·LEGI DE L’ADVOCACIA DE BARCELONA (ICAB)

[20/03, 18 h]

—  Professionals en gestió cultural, guies turístics/ques, restauració… al MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA (MNAC)

[21/03, 17h]

— Personal especialitzat en investigació i suport a la recerca en medicina, biologia, biotecnologia, bioquímica i farmàcia a l’INSTITUT DE RECERCA VALL D’HEBRON (VHIR)

 

Recorda que, durant tot l’any, el servei d’assessorament acadèmic per a joves t’ofereix orientació d’estudis i sortides professionals. Demana una cita a qualsevol Punt infoJOVE de Barcelona i deixa’t de dubtes!

 

* Si necessites un justificant d’assistència perquè un “Explora” et coincideix amb hores de classe, demana’l als i les informadores al final de la visita!