• Horari d'estiu de La Fàbrica del Sol http://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/sites/default/files/horariestiufdls_2.jpg
  • Apuntat't a l'assessor energètic virtual http://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/sites/default/files/banner_assessor_energtic_548x278.jpg

Notícies

dl., 07/25/2016 - 10:05

Tractaments biològics per enfortir els plàtans de l'Eixample

Ecologia urbana. Es dóna prioritat a les pràctiques i als productes que generen menys riscos per a la salut humana i el medi ambient.

ds., 07/23/2016 - 11:22

Barcelona finalitza el nou manual de senyalització de carrils bici de la ciutat

Infraestructures. El document s’ha fet amb l’objectiu de millorar la seguretat dels ciclistes, reduir els conflictes amb els vianants i millorar la connectivitat de les vies.

dv., 07/22/2016 - 17:31

Cap a la sobirania energètica a la ciutat

Municipal. El Ple debat la mesura, que aposta per les fonts renovables i per posar el sistema energètic al servei de la ciutadania.

Llegeix més

MATINAL EN MOVIMENT: Cursa de transports

Cursa de transports. Coorganitzada amb l’Aula Ambiental de la Sagrada Família. En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Serveis destacats de La Fàbrica del Sol

L'equipament municipal de referència d'educació ambiental de Barcelona ofereix una sèrie de serveis relacionats amb la sostenibilitat urbana.