• Endolla't, passa dels fòssils! http://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/sites/default/files/endollat.png
 • Activitats d'inscripció individual http://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/sites/default/files/banner_pas_ga_2019.jpg
 • Nou Pla de Mobilitat Urbana 2019-2024 http://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/sites/default/files/banner_1015x667_2.jpg
 • El compost comunitari arriba a la Barceloneta http://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/sites/default/files/compostcomunitari2.jpg

Notícies

dt., 02/19/2019 - 12:48

Barcelona es comença a construir des de la perspectiva de gènere

Urbanisme feminista. L’urbanisme no és neutre, pot crear persones guanyadores i perdedores, pot estar al servei d’una minoria, o ser un poderós instrument democràtic, una eina a favor del dret a la ciutat.

dj., 02/14/2019 - 17:00

Torna el Mobile Social Congress

Sostenibilitat. El 26 i 27 de febrer al Pati Manning se celebra una nova edició d'aquest Congrés que aposta per un model electrònic just. Hi ha maneres més ètiques de consumir tecnologia. Descobreix-les!

dj., 02/14/2019 - 09:29

El nou model de zoo prioritzarà la fauna autòctona, la ciència i l’educació

Medi ambient i sostenibilitat. Les espècies amb un grau alt d’amenaça passaran de representar el 22% al 40% del total del centre, i les locals, del 15% al 30%.

Llegeix més

Serveis de La Fàbrica del Sol

L'equipament municipal de referència d'educació ambiental de Barcelona ofereix una sèrie de serveis relacionats amb la sostenibilitat urbana.


 • Inscripcions a les activitats

  Cada quadrimestre s'ofereix un programa d’activitats gratuïtes dirigides a adults i famílies i un programa d'activitats d'educació ambiental i per a la sostenibilitat a Ciutat Vella.


 • Com Funciona Barcelona?

  Un programa d'activitats per conèixer de primera mà diferents instal·lacions i espais que mostren la gestió ambiental de la ciutat i els seus districtes.


 • Resolució de consultes ciutadanes

  Atenció directa i personalitzada per resoldre dubtes sobre qüestions de sostenibilitat.


 • Servei de préstec de materials

  La Fàbrica del Sol compta amb un servei gratuït de cessió d'espais i de préstec de materials per a entitats, col·lectius i ciutadania.


 • Butlletí mensual

  La Fàbrica del Sol envia un butlletí mensual amb informacions sobre activitats, notícies i esdeveniments a Barcelona.