Tallers per a grups

Desmuntant les factures de gas i electricitat

Cansat/da de no entendre les factures i sentir-te enganyat/da? En aquest taller podràs aprendre a interpretar les factures de gas i electricitat. Apodera’t i estalvia!

L'electricitat a règim

Taller participatiu d'idees per estalviar energia i fer més eficient el consum elèctric de casa.

Amb l'energia no s'hi juga

Una mirada ràpida i per a joves que volen saber què és l’energia, l’eficiència energètica, i com funciona el mercat energètic actual de manera distesa i amena.

Calculadora energètica: quanta energia utilitzes a casa?

Vols aprendre quin és el teu consum d’energia i quina eficiència tens respecte altres habitatges similars a través d’una aplicació web? Aquest és el teu taller!

Redueix la despesa energètica del teu comerç

Taller per aprendre a optimitzar la tarifa elèctrica d’un negoci, aprendre a fer auditories energètiques, o detectar si es té un bon sistema d'il•luminació.

Redueix la despesa i millora el confort de la teva escala

Taller per aprendre a finançar actuacions de millora energètica, incorporar energies renovables en un bloc de pisos i com reduir el cost de les factures comunitàries.

Mesures per la millora energètica de la llar

Què entenem per eficiència energètica? Quins hàbits i petites accions podem dur a terme per reduir el consum energètic i la despesa econòmica? Vine i esbrina-ho!

Tot el què s'amaga en un comptador digital

Us han canviat el comptador i no sabeu perquè? N’heu sentit a parlar i teniu dubtes? En aquest taller us expliquem com funcionen els comptadors i quina informació útil en podeu extreure!

Renovables a la llar

Vols descobrir quines tecnologies renovables hi ha? Vols instal•lar plaques fotovoltaiques i no saps com? Vols contribuir a generar energia neta? T’expliquem com fer-ho!