Sala Polivalent

Espai per a les vostres activitats i actes de medi ambient i sostenibilitat urbana, on hi podeu realitzar reunions, trobades, xerrades, projeccions audiovisuals, tertúlies amb pica-pica...

L'espai compte amb:

- Projector
- Pantalla
- Taules
- Cadires
- Pissarra
- Equip de so

Per a altres necessitats específiques, consulteu amb La Fàbrica del Sol.

Algunes dades pràctiques...

Dimensions de la sala: 56 metres quadrats (8 m de llarg x 7 m d'ample)
Capacitat: 40-45 persones (aproximadament)

ATENCIÓ! Degut a l'inici de les obres de remodelació de l'edifici demostratiu les cessions d'espai quedaran posposades des de l'1 de febrer de 2017 fins a la finalització de les obres. Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar

Dia i hora: 
Temporalment no disponible
Observacions: 

En el cas d'entitats sense ànim de lucre, La Fàbrica del Sol ofereix difusió i assessorament gratuït de les activitats que realitzin.

La cessió de l'espai està sotmesa a la disponibilitat de l'equipament. La reserva no és vàlida sense la confirmació per correu electrònic del personal de La Fàbrica del Sol.

La cessió d'espai és gratuïta per a entitats sense ànim de lucre excepte per a actes no gratuïts en els quals es cobra un preu als assistents, com ara cursos, jornades formatives o similars. Per actes comercials o promocionals d´empreses es cobra un preu públic que podeu consultar en el document que trobareu a "Arxius relacionats".

L’entitat o persona física es fan responsable del muntatge i desmuntatge de la sala, el manteniment i l'ús adequat de l'espai i del material, així com de la seva reparació o reposició si fos necessari (amb previ avís al personal de La Fàbrica del Sol). Si l'activitat portada a terme deixa el terra o el mobiliari brut, abans de marxar i dintre de l'horari pactat, l’entitat o persona física es fa responsable de la seva neteja. 

Cal respectar les hores d'entrada i de sortida de l'espai.