Colors a la platja - ACTIVITAT FAMILIAR

La Mandarina de Newton ens explicarà com funciona l'energia solar i les transformacions energètiques a traves d'experiments. I comprovarem el poder del Sol muntant una cuina solar amb la que fondrem petits trossets de ceres de colors que tots tenim a casa per fer-ne ceres noves. I tot això ho farem a la platja!!!!

Cal que porteu roba vella, que es pugui embrutar, manoples de cuina (per protegir les mans de la calor) i pots de vidre petits. 

Coorganitzat amb l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i el Centre de la Platja. Petita xerrada a càrrec de La Mandarina de Newton. En el marc de la Setmana de l’Energia 2017.

Les activitats familiars de La Fàbrica del Sol estan adreçades a un públic infantil acompanyat d’adults. No hi poden assistir ni adults ni infants sols.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Dia: 
01/07/2017
Horari: 
de 10.30 a 13.30 h
Preu: 
gratuït
Observacions: 

Porteu algunes de les ceres que teniu per casa.

Activitat recomanada per a infants de 8 a 12 anys

Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol

 

Punt de trobada: 
El Centre de la Platja. Pg. Marítim de la Barceloneta 25-29. Porxos de la platja del Somorrostro, a peu de platja. Sota el passeig Marítim, davant de l’Hospital del Mar