Com Funciona Barcelona?

Activitats per conèixer la gestió de l'aigua, l'energia, els materials, la qualitat ambiental i el verd i la biodiversitat de la ciutat. Us hi podeu inscriure de manera individual (les trobareu a les activitats quadrimestrals per a públic individual) o en grups de 10 persones com a mínim.

Descarregar el programa d'activitats del Com Funciona Barcelona?

Com Funciona Barcelona? per a grups de famílies

Activitats per a grups amb un mínim de 10 persones. Poden ser entitats o grups d'amics o familiars, però sempre amb infants acompanyats d'adults. Veure a cada activitat les edats recomanades.

 

El Cicle de l'Aigua a la ciutat

El paisatge visible i ocult de l'aigua: Descobrirem com la gestió dels recursos hídrics és essencial per minimitzar les conseqüències de la intervenció urbana en el cicle natural de l'aigua.

 

Verd i Biodiversitat

El pas de l'any a la ciutat: Descobrirem els beneficis ambientals i socials del verd urbà i la importància d’integrar la biodiversitat i la natura a tots els espais de la ciutat.

 

De Residu a Recurs

Tancant el cicle dels materials: Aprendrem a deixar enrere la paraula residu i coneixerem com funcionen els fluxos de materials a la ciutat.

Energia

Autosuficiència i estalvi: Ens endinsarem a la Barcelona més digitalitzada i intel·ligent alhora que habitable i acollidora.

Qualitat ambiental

Salut i benestar: Analitzarem la qualitat de l'aire de Barcelona i escoltarem el batecs dels seus barris.