Taller: Recuina, repensa i no llencis res

Aliments de proximitat i de temporada, avantatges a la nostra cuina de cada dia. Descobrirem els motius i els mecanismes per evitar el malbaratament alimentari a casa nostra i reduir la generació de residus quan comprem aliments.

Dia i hora: 
Dimecres i divendres de 10 a 12 h o de 12 a 14 h, divendres de 16 a 18 h o de 18 a 20 h o dissabtes de 10 a 12 h o de 12 a 14 h
SUBJECTE A DISPONIBILITAT
Observacions: 

Requisits de l'espai: Sala gran (o carpa tancada) amb cadires pels participants, punt d'aigua proper per rentar-se les mans i el material utilitzat i una taula gran per poder desenvolupar el taller.

Durada: 2 h.
Nombre màxim de participants: 20-25 (mínim 10)
Preu: gratuït
Idioma: català
Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Arxius relacionats
Adreça:  
Passeig de Salvat Papasseit, 1, 08003 Barcelona, Spain