Els engranatges màgics de música, llum i color: La Font Màgica de Montjuïc

Coneixerem allò que no veiem de la font més emblemàtica de Barcelona per acostar-nos al cicle de l'aigua a la ciutat i conèixer com funciona.
En aquesta gran font brollen 2.600 litres d’aigua per segon procedent del subsòl, amb un sistema de recirculació d’aigua. Construïda amb motiu de l’Exposició Universal del 1929 per Carles Buïgas amb procediments força artesanals, pot crear fins a trenta jocs d’aigua amb diferents coloracions.
Reflexionarem sobre la importància de l'aigua com a bé escàs i la corresponsabilitat que tenim en el manteniment d'aquest recurs.

Amb el suport de Barcelona Cicle de l’Aigua, SA.

Dia i hora: 
Exhaurida per aquest quadrimestre (maig-agost 2018)
Observacions: 

Les normes són obligatòries per tots els participants i el responsable del grup es compromet a fer-les complir. En aquest sentit és especialment important recordar que cal anar amb sabates tancades i preferiblement antilliscant.

No es permet fer fotografies o gravacions de vídeo sense consentiment de l’Ajuntament (cal demanar-ho amb antelació). Les persones que no compleixin la normativa no podran accedir a l’interior de les clavegueres. No es permet l’entrada a menors de 8 anys. Consulteu la normativa de seguretat als arxius relacionats.

Durada: 1,5 h.
Nombre màxim de participants: 25 (mínim 10)
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament als arxius relacionats.
Idioma: català
Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda

Els engranatges màgics de música, llum i color: La Font Màgica de Montjuïc per a grups està exhaurida per aquest quadrimestre (maig-agost), si voleu que us avisem quan torni a estar disponible podeu omplir el  formulari. Podeu consultar la disponibilitat per inscripció individual aquí.

Arxius relacionats
Punt de trobada: 
Av. Rius i Taulet cantonada Av. Reina Maria Cristina (lateral Besòs/Montjuïc, sota les escales que pugen a la Font Màgica). Com arribar-hi? metro: Espanya (L1 i L3); bus: D20, H12, H16, V7, 13, 23, 37, 46, 50, 55, 65, 91, 150, 165