Els engranatges màgics de música, llum i color: La Font Màgica de Montjuïc

Coneixerem allò que no veiem de la font més emblemàtica de Barcelona per acostar-nos al cicle de l'aigua a la ciutat i conèixer com funciona.
En aquesta gran font brollen 2.600 litres d’aigua per segon procedent del subsòl, amb un sistema de recirculació d’aigua. Construïda amb motiu de l’Exposició Universal del 1929 per Carles Buïgas amb procediments força artesanals, pot crear fins a trenta jocs d’aigua amb diferents coloracions.
Reflexionarem sobre la importància de l'aigua com a bé escàs i la corresponsabilitat que tenim en el manteniment d'aquest recurs.

Amb el suport de Barcelona Cicle de l’Aigua, SA.

Horari: 
Divendres 3 de novembre de 19 a 20.30 h
Dijous 23 de novembre de 19 a 20.30 h
Divendres 24 de novembre de 19 a 20.30 h
Dijous 30 de novembre de 19 a 20.30 h
Divendres 1 de desembre de 19 a 20.30 h
Divendres 15 de desembre de 19 a 20.30 h
Observacions: 

Les normes són obligatòries per tots els participants i el responsable del grup es compromet a fer-les complir. En aquest sentit és especialment important recordar que cal anar amb sabates tancades i preferiblement antilliscant.

No es permet fer fotografies o gravacions de vídeo sense consentiment de l’Ajuntament (cal demanar-ho amb antelació). Les persones que no compleixin la normativa no podran accedir a l’interior de les clavegueres. No es permet l’entrada a menors de 8 anys. Consulteu la normativa de seguretat als arxius relacionats.

Durada: 1,5 h.
Nombre màxim de participants: 25 (mínim 10)
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament als arxius relacionats.
Idioma: català
Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Arxius relacionats
Punt de trobada: 
Av. Rius i Taulet cantonada Av. Reina Maria Cristina (lateral Besòs/Montjuïc, sota les escales que pugen a la Font Màgica). Com arribar-hi? metro: Espanya (L1 i L3); bus: D20, H12, H16, V7, 13, 23, 37, 46, 50, 55, 65, 91, 150, 165