L'art de visitar un jardí: el Parc del Laberint

De gaudi de l'aristocràcia a jardí museu.

La flora, el laberint vegetal, l’aigua, la mitologia o els racons que trobareu recorrent aquest jardí únic a la ciutat faran d’aquesta activitat una experiència inoblidable.

Ruta pel que possiblement es considera un dels parcs més bells de Barcelona, testimoni vivent d’una època en què els jardins tenien un valor avui ja oblidat. El Parc del Laberint d’Horta té el mèrit d'acollir el jardí més antic que es conserva a la ciutat i ser un exponent de jardí neoclàssic del segle XVIII amb un toc de fisonomia italiana. Endinseu-vos en el seu laberint i deixeu-vos seduir pel color de les flors de l’amor, el so lleuger de l’aigua i les històries mitològiques que s’hi representen. Aquest parc està ple de petites delícies per a la vista, la reflexió o el descans i convida a perdre-s’hi.

S'han realitzat unes obres de millora dels estanys i les fonts del parc del Laberint. Les principals modificacions en el sistema hidràulic han consistit a actualitzar els sistemes de rec i de canonades i aïllar els espais per on circula l’aigua per fer més eficient el parc i reduir el consum d’aigua. Aquestes zones del parc recuperen la fauna (amfibis i peixos) després de les obres de millora.

Dia i hora: 
Dimecres i divendres de 10 a 12 h o de 12 a 14 h, divendres de 16 a 18 h o de 18 a 20 h o dissabtes de 10 a 12 h o de 12 a 14 h
subjecte a disponibilitat
***Al novembre es fan tasques de manteniment de jardineria***
Observacions: 

Existeix una versió adaptada per a públic amb discapacitat intel·lectual, en cas de voler-la demanar feu-ho constar en l'apartat observacions del formulari.

Durada: 2 h.
Nombre màxim de participants: 25 (mínim 10)
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament als arxius relacionats.
Idioma: català
Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Arxius relacionats
Adreça:  
Unnamed Road, 08035 Barcelona, Spain
Punt de trobada: 
Entrada principal del Parc del Laberint. C. dels Germans Desvalls, s/n. Com arribar-hi? metro: Mundet (L3); bus: H4, 27, 60, 76