Dipòsit de regulació d'aigües pluvials

El cicle Aiguart reuneix una sèrie d’activitats coorganitzades entre diverses entitats i equipaments de la ciutat per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua 2018. Totes les activitats estan relacionades amb el canvi climàtic i la gestió de l’aigua com a bé públic i ho fan a través de diferents expressions artístiques.

Baixarem al subsòl de la ciutat per descobrir com s'eviten les inundacions i es preserva la qualitat de l'aigua de les nostres platges quan plou intensament. Els dipòsits són un element clau en la resiliència de les ciutats mediterrànies en front el canvi climàtic, que es preveu que provoqui pluges més concentrades i torrencials. Reflexionarem sobre la importància que té el control del cicle de l'aigua a les grans àrees urbanes i coneixerem els tipus d'aigua que hi ha a la ciutat.

Amb el suport de Barcelona Cicle de l’Aigua, SA.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Inscripcions a partir del dimecres 14 de febrer a les 21 h

Dia i hora: 
15/03/2018 - 10:00 a 12:00
Preu: 
gratuït
Observacions: 

Per poder participar a l'activitat és imprescindible conèixer i fer conèixer a les persones acompanyants la normativa de seguretat que trobareu a "arxius relacionats"

No es permet l’entrada a menors de 8 anys

En cas d'alarma de pluja l'activitat s'anul·larà i es tornarà a programar un altre dia

Si sou un grup de 10 persones o més, consulteu totes les activitats que us ofereix el programa Com Funciona Barcelona?

Arxius relacionats
Punt de trobada: 
C. de Tarragona cantonada C. de la Diputació (lateral Besòs/Muntanya, al Parc Joan Miró, davant Les Arenas).