L’EIXAMPLE: La cara més eficient de la biblioteca Joan Miró

Visitarem la instal·lació fotovoltaica de la biblioteca, i coneixerem les mesures que s’han incorporat per augmentar l’eficiència i l’estalvi en els sistemes d’il·luminació i de climatització de l’edifici.

Descobreix com s’aconsegueix que una gran edifici sigui pràcticament autosuficient en termes energètics. Visitarem la instal·lació fotovoltaica de la biblioteca, i coneixerem de primera mà les mesures que s’han incorporat per augmentar l’eficiència i l’estalvi en els sistemes d’il·luminació i de climatització de l’edifici. També podrem comprovar com es duu a terme el control energètic de la biblioteca des de la sala tècnica.

A càrrec de L’Agència de l’Energia de Barcelona i Arkenova. Organitzada per l’Aula Ambiental de la Sagrada Família.

Després de la visita guiada, a les 12 h tindrà lloc el taller Desmuntant les factures de gas i electricitat d'entrada lliure a la mateixa biblioteca.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Dia: 
29/06/2017
Horari: 
de 10.30 a 11.30 h
Preu: 
gratuït
Punt de trobada: 
Biblioteca Joan Miró. C. de Vilamarí 61