Exposicions

 • 05.11.2016 - 05.03.2017

  A manera d’un salconduit, el nom de Copi (1939-1987) ha garantit durant anys l’accés a un club no necessàriament reduït, però sí selecte: el d’aquells per als quals l’obra de l’autor francoargentí constitueix una de les experiències de lectura més singularment radicals de les darreres dècades.

 • 05.11.2016 - 05.03.2017

  Jardins de cooperació és la primera mostra dedicada a Alexander Kluge a l’Estat espanyol i, ara com ara, l’única retrospectiva de caràcter museogràfic que revisa el conjunt de la seva obra en l’àmbit internacional.

  El mateix autor ha dirigit la presentació expositiva i ha aportat un gran nombre de materials inèdits procedents dels seus arxius personals i del fons documental de la seva productora, Kairos-Film. Cal destacar que totes les compilacions audiovisuals que es presenten han estat creades específicamente per Kluge per a La Virreina Centre de la Imatge.

  A més a més, en el context de Jardins de cooperació s’estrenen nou curtmetratges de l’autor alemany: Herbert Hausdorf, el germà de la meva mare, El principi òpera, El cel nocturn digital sobre París el 13 de novembre de 2015: fosc i mut, Temps per viure contra diners, Ingeborg Bachmann: homenatge a Maria Callas, Anatomia d’un centaure (segons Leonardo da Vinci), Gottfried Wilhelm Leibniz, Triptychon i L’intestí pensa.

   

   

   

Exposicions
Futures

Exposicions
Anteriors