Esteu aquí

Finalitzades les obres de les pistes de petanca dels jardins de les Infantes i les de Josep Munté

dl., 06/03/2017 - 14:19

El barri de les Corts i el barri de la Maternitat i Sant Ramon ja tenen enllestides les noves pistes de petanca, sis al primer i vuit al segon.

Ambdues actuacions han remodelat i ampliat les pistes, han modificat l’enllumenat i el reg, i han instal·lat dos punts Wifi, un a cada parc.

Sis noves pistes a les Infantes

Després de la remodelació de l’àrea de jocs dels jardins de les Infantes per als més petits, els grans ja poden gaudir de les noves pistes de petanca del parc. Un projecte que ha consistit en la reordenació de l’espai, ampliant de quatre a sis el nombre de pistes de botxes amb subbase granular drenant. A més, la nova obra garanteix l’accessibilitat a les pistes amb un recorregut de paviment de formigó d’ample accessible i amb entrada a pista a peu pla. També s’ha millorat l’enlluernat, el sistema de reg i s’ha instal·lat mobiliari urbà i un punt de connexió Wifi. Més de 730 m2 entre espais enjardinats per gaudir de l’esport i la petanca. El nou espai, que també compta amb noves cadires amb recolza braços i respatller, s’ha delimitat per un tancament amb tanca metàl·lica.

 

Els jardins de Josep Munté estrenen, el 18 de març, les vuit noves pistes

Al barri de la Maternitat i Sant Ramon també podran gaudir de les noves pistes de petanca, emmarcades dins els jardins de Josep Munté. Gairebé 1.300 metres quadrats que acullen vuit noves pistes elevades respecte el sòl adjacent i delimitades per taulons de fusta, garantint l’accessibilitat i millorant els espais de joc i els entorns immediats. Les pistes estaran barrades amb una tanca metàl·lica i comptaran amb tres portes d’accés i una corredissa.

L’obra també ha contemplat un nou enllumenat tipus LED, un punt de connexió Wifi, una nova xarxa de reg, així com nou mobiliari urbà com cadires, bancs i un armari per a què els jugadors habituals hi puguin desar el material. Per dur a terme les noves pistes, s’ha hagut de desplaçar la zona de jocs de gent gran existent.

Les pistes s’inauguraran el dissabte 18 de març amb un melé de petanca per a aficionats i veïns, organitzada pel Club Petanca Sant Ramon Nonat.