Esteu aquí

Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis

divendres, desembre 15, 2017 - 10:39

Ja es pot consultar al web municipal tota la informació sobre la convocatòria de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a la realització de projectes, activitats i serveis de districte i ciutat durant l'any 2018. Les sol·licituds es poden presentar entre el 28 de desembre de 2017 i el 25 de gener de 2018.

Al web de l’Ajuntament s’ha publicat la documentació relativa a la convocatòria, per tal que les entitats pugueu anar preparant els projectes a presentar.

Els models d’instància, projecte i annexos estaran disponibles a partir del 28 de desembre. A partir de llavors i fins al 25 de gener, inclòs, s’hi podran presentar les sol·licituds.

Entre d’altres hi trobareu les bases sobre les qual es regeix, el llibret amb tota la informació sobre la presentació i la justificació dels projectes, així com el calendari amb les diferents sessions informatives per districtes i sectors.

Les principals novetats de la convocatòria de subvencions d’enguany són les següents:

  • Canvis de nom d’alguns àmbits temàtics i creació de nous àmbits.
  • Nova ponderació en els criteris de valoració dels projectes.
  • La sol·licitud s’ha d’emplenar i presentar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona. La presentació presencial es podrà realitzar en casos excepcionals, sol·licitant cita prèvia a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC). Per fer la presentació de forma electrònica cal, doncs, disposar d’un certificat digital o estar donat d’alta al sistema Mobile ID.