Esteu aquí

El Consell de Districte es reuneix en una nova sessió ordinària

dissabte, febrer 27, 2016 - 20:58

 

El dimecres 2 de març tindrà lloc la propera sessió del Consell de Districte de les Corts

La sessió tindrà lloc a la Sala de Plens de la Seu del Districte de les Corts (pl. Comas, 18), i es podrà seguir en directe per streaming (l’enllaç de connexió, més avall) i per twitter a través del hashtag #PleLesCorts.

La sessió comptarà amb el servei d’interpretació de llengua de signes, mentre que la sala està equipada amb anell magnètic per a persones amb diversistat funcional auditiva.

________________________________________________

Vegeu-ne la retransmissió en directe clicant:
El Consell de Districte, en directe
________________________________________________

L’ordre del dia (consulteu-la a l’espai ‘Més informació’) preveu informació sobre l’ordenació de les entitats de consumidors de cànnabis, mentre que els diferents grups municipals presentaran fins a cinc declaracions institucionals relatives a qüestions com la protecció dels drets dels infants, l’educació sense armament, contra l’explotació de persones o sobre les víctimes del terrorisme.

 

Òrgan de govern del Districte

El Consell és l’òrgan de representació i de participació col•lectiva del districte, constituït per consellers i conselleres en una representació proporcional als resultats electorals del territori que representa. Les seves funcions principals són informar sobre proposicions, i també proposar plans i programes sobre temàtiques que afectin el territori. Aproven la distribució de la despesa assignada al Districte i el Pla d’Actuació Municipal de Districte. Es reuneix en sessió ordinària, oberta a tothom, cada dos mesos. El públic pot participar sobre els punts de l’ordre del dia, sempre que ho sol•liciti prèviament.

*

Les Corts és… participació